De gezelligste bioscoop van Zeeland

Gratis

Concert : André Rieu Maastricht: Verbonden door Muziek

Concert : André Rieu Maastricht: Verbonden door Muziek

In een periode waarin werkelijk alles anders loopt dan we hadden gepland en voorzien, was het geen verrassing dat André Rieu, Happy Together niet door kon gaan. Want dat hele together, een hele reeks daverende concerten op een volgepakt Het Vrijthof, daar kan nu geen sprake van zijn. En het bijbehorende cinema event met meer dan 30 duizend bezoekers in één weekend, dat is zit er nu ook niet meer in.

 

Maar er is nu een alternatief deze zomer: André Rieu: Magical Maastricht, Verbonden door Muziek!

 

André Rieu weet hoe belangrijk de cinema-events zijn voor zijn fans, daar komen ook veel liefhebbers naartoe voor wie de concerten niet eenvoudig te bezoeken zijn. En ook hoe belangrijk hierbij de bioscopen zijn, die dit altijd mogelijk hebben gemaakt. Die nu een zware zomer tegemoet gaan, met minder capaciteit, minder blockbusters en mogelijk een wat afwachtend publiek. Om deze reden wordt momenteel heel hard gewerkt aan unieke editie van André jaarlijks muziekspektakel. Opnames van een zonovergoten maar verlaten Maastricht, met  op het lege Vrijthof nu geen podium, geen orkest en geen publiek. Alleen André van Duin, die ingesprek gaat met André Rieu. Ze spreken over deze historische periode, het belang van familie en vrienden, wat de afstand doet met mensen, over liefde en over verlies. Ook de troostende werking van muziek komt aan bod, en samen kijken ze terug op hoogtepunten van 15 jaar concerten in de thuisbasis van André Rieu: Maastricht.Genre: Muziek
Filmlengte: 140 minuten

Aanvang: 
Zaterdag 29 augustus om 19:00
Zondag 30 augustus om 16:00

Tickets zijn hier direct verkrijgbaar

Filmoverzicht

13 augustus 2020

Programma nog niet bekend

Het bioscoopprogramma loopt van donderdag tot en met woensdag. Elke dinsdag wordt het nieuwe programma op onze site gepubliceerd.

Combideal

Specials & Nieuws

Samen naar de film, met regen en zonneschijn
Samen naar de film, met regen en zonneschijn

Deze zomer kun je genieten van de leukste films van dit moment. Speciaal voor komende zomer introduceren we twee nieuwe combi deals om heerlijk bij af te koelen.

Maatregelen Coronavirus
Maatregelen Coronavirus

In dit bericht vind je onze 1,5 meter maatregelen en de richtlijnen voor bezoekers.

PIN-only
PIN-only

DaVinci Bioscoop Goes is een PIN-only locatie

Aanmelden nieuwsbrief

We hebben echt je e-mailadres nodig
We delen je e-mailadres nooit met anderen.
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht