De gezelligste bioscoop van Zeeland

Da Vinciplein 2 4462 GX GOESgratis

Copyright 2024 WW Entertainment.

Het Feest van Tante Rita: De Chocobom

Het Feest van Tante Rita: De Chocobom

AL

In Het Feest van Tante Rita 2 De Chocobom volgen we de avonturen van familie Dubbel. De familie neemt deel aan een chocoladewedstrijd georganiseerd door Ko Bonoca (Rob Kemps). Wanneer er problemen ontstaan in de chocolaterie, worden ze gedwongen te verhuizen naar een camping, waar moeder Chanelle (Edsilia Rombley) het animatieteam leidt en vader Jan (Pim Muda) de keuken runt.
Tante Rita (Joanne Telesford) is ook weer van de partij en maakt overal een feestje van terwijl Lulu (Esther Mbire) goed bevriend raakt met Max (Duco Bunschoten) die ook op de camping werkt. Als Ria Bakzeil (Marjolijn Touw), een ietwat kakkineuze dame, lucht krijgt van de deelname van de Dubbels aan de chocoladewedstrijd gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt. Lulu schakelt de hulp in van haar vertrouwde vriend VWO (Piet Tomassen) om te ontdekken wat er aan de hand is.
Lukt het VWO om de saboteur te vinden, wat spookt de baas van de camping allemaal uit en wie wint uiteindelijk de chocoladewedstrijd?

Trailer

Afbeeldingen

Copyright 2024 WW Entertainment.

78 minuten | Nederlands

Kijkwijzer
AL
Releasedatum

24 juli 2024

Regisseur

Dennis Bots

Cast

Edsilia Rombley, Esther Mbire, Pim Muda, Rob Kemps, Duco Bunschoten, Marjolijn Touw, Joanne Telesford, Piet Tomassen, Rik Hoogendoorn, Dennis Willekens

Tijden en Tickets

Klik op de dag en tijd die u wenst

maandag 22 juli

dinsdag 23 juli

woensdag 24 juli

donderdag 25 juli

vrijdag 26 juli

zaterdag 27 juli

maandag 29 juli

dinsdag 30 juli

woensdag 31 juli

donderdag 01 augustus

vrijdag 02 augustus

zaterdag 03 augustus

zondag 04 augustus

maandag 05 augustus

dinsdag 06 augustus

woensdag 07 augustus