De gezelligste bioscoop van Zeeland

Gratis

Huisdiergeheimen 2 3D NL

Huisdiergeheimen 2 3D NL

Huisdiergeheimen 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

Geproduceerd door Chris Meledandri, de baas en oprichter van Illumination, samen met Janet Healy. Het scenario van Huisdiergeheimen 2 is net als het eerste deel geschreven door Brian Lynch (Minions) en de regie is wederom in handen van Chris Renaud (de Despicable Me-films, De Lorax en het Verdwenen Bos).

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt (Max), Jandino Asporaat (Sneeuwbal), Frank Lammers (Duke), Karin Bloemen (Chloe), Robbert van de Corput - DJ Hardwell - (Mel), Peggy Vrijens (Gidget), Edsilia Rombley (Madelief), Chris Zegers (Sergei), Georgina Verbaan (Katie), Roué Verveer (Buddy), Huub van der Lubbe (Bolster), Erik van Muiswinkel (Pops), Nienke Plas (koe op de boerderij), Mees Kingston (Liam), Dorian Bindels (Norbert), Bas Smit (Chuck), Saar en Janna van de Zoete Zusjes (prinses en puppy), Nicolette Kluijver (Chloe’s vrouwtje). 

Trailer

Afbeeldingen

© 2018 - Illumination Entertainment/Universal Pictures

86 minuten | Nederlands

Kijkwijzer
6fearforce
Releasedatum

30 mei 2019

Regiseur

Chris Renaud

Cast

Fedja van Huêt (stem), Frank Lammers (stem), Jandino Asporaat (stem), Peggy Vrijens (stem), Karin Bloemen (stem), Georgina Verbaan (stem), Erik van Muiswinkel (stem), Roué Verveer (stem), DJ Hardwell (stem), Edsilia Rombley (stem), Huub van der Lubbe (stem), Chris Zegers (stem), Mees Kingston (stem), Nicolette Kluijver (stem), Bas Smit (stem), Nienke Plas (stem), Dorian Bindels (stem), Saar en Janna van de Zoete Zusjes (stem)

Tijden en Tickets

Klik op de dag en tijd die u wenst

zaterdag 21 september

zondag 22 september