De gezelligste bioscoop van Zeeland

Gratis

Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code Meer informatie

3D

Waarom moet ik 3D-toeslag betalen?
De toeslag wordt geheven omdat DaVinci Bioscoop Goes kosten maakt met het draaien van een 3D-film. Denk hierbij aan projectoren en aankoop van 3D-brillen.

     

Kan de 3D-bril over mijn normale bril heen?
Bij DaVinci Bioscoop Goes is er de mogelijheid om Polaroid Premium 3D brillen aan te schaffen. In het assortiment zitten 3D-brillen die over een normale bril heen passen.

      

Zijn er speciale 3D-brillen voor kinderen?

Bij DaVinci Bioscoop Goes is er de mogelijheid om Polaroid Premium 3D brillen aan te schaffen. In het assortiment zitten twee kinderbrillen.

       

Hoe werkt 3D?

We zien de wereld in 3 dimensies. Een film of een tv scherm is echter altijd in twee dimensies. Om 3D content te kunnen waarnemen, dienen we onze hersenen “voor de gek te houden”, we dienen hem te laten geloven dat we iets zien in 3D terwijl het eigenlijk in 2D wordt getoond.

    

Dit resultaat kan alleen worden behaald door onze twee ogen naar hetzelfde object te laten kijken, vanuit een iets andere hoek. Het linker oog moet de afbeelding zien van het bedoelde object vanuit visual A. Het rechteroog moet een iets ander beeld te zien krijgen, visual B. Ons brein combineert deze twee beelden om een enkel (3D)beeld van het object te krijgen.

     

Bron: Polaroid  

  

Specials & Nieuws

Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code
Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code

Vanaf 25 september werken we op last van de overheid met coronatoegangsbewijzen voor iedereen van 13 jaar en ouder. Je bent van harte welkom in onze bioscoop met een geldige QR-code in combinatie met jouw legitimatie.

Aanmelden nieuwsbrief

We hebben echt je e-mailadres nodig
We delen je e-mailadres nooit met anderen.
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht