De gezelligste bioscoop van Zeeland

Gratis

Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code Meer informatie

Kinderfeestjes

Ik wil een kinderfeestje organiseren bij DaVinci Bioscoop Goes. Uit welke films kan ik kiezen?
Een bioscoop filmprogramma loopt altijd van donderdag tot en met woensdag. Op maandag wordt het nieuwe filmprogramma voor de komende filmweek vastgesteld en ’s avonds, uiterlijk dinsdag, op onze site geplaatst. Het filmprogramma wordt mede bepaald door afspraken met filmdistributeurs, bezoekersaantallen, nieuwe films etc. Het is dus vaak niet mogelijk om van te voren te zeggen of een bepaalde film in de bioscoop blijft draaien. Voor kinderfeestjes is dit niet altijd even handig in verband met uitnodigingen. Belt u daarom tijdens openingstijden naar de bioscoop. Mogelijk is er al iets bekend.

    

Hoe kan ik mijn kinderfeestje vieren?
Wij hebben drie soorten kinderfeestjes:

  

  • Bij de Film & Ranja Party staat gezelligheid voorop. Voordat je de film gaat kijken die je hebt gekozen, krijgen jij en je vrienden eerst spekjes en onbeperkt ranja. Daarnaast krijgt iedereen tijdens de film ook nog eens een drankje en popcorn. Na afloop van de film krijgt de jarige een verrassing. De prijs van de Film & Ranja Party is € 13,50 per persoon, exclusief 3D toeslag.

     

  • Het Frietjesfestijn begint met ranja en spekjes. Tijdens de film krijgen jij en je vrienden een drankje en popcorn. Na afloop van de film krijg je een rondleiding achter de schermen van de bioscoop en kun je digitale projectors eens van dichtbij bekijken. Na deze rondleiding staat de tafel vol met lekkere frietjes, snacks en appelmoes en de jarige krijgt nog een verrassing. De prijs van het Frietjesfestijn is € 15,50 per persoon, exclusief 3D toeslag.

          

  • Het Pannenkoekenfestijn is het ultieme kinderfeestje bij DaVinci Bioscoop Goes. Bij binnenkomst staat er een versierde tafel klaar met lekkere ranja en spekjes. Voordat de film begint krijgen alle kinderen een lekkere pannenkoek die zij zelf mogen versieren met suiker, stroop en allerlei andere lekkernijen. Uiteraard mogen de ouders ook meegenieten van deze pannenkoeken. Als de film is afgelopen krijgen jullie een rondleiding achter de schermen van de bioscoop en kun je de digitale projectors eens van dichtbij bekijken. Na afloop krijgt de jarige ook nog een verrassing van ons. De prijs van het Pannenkoekenfestijn is € 15,50 per persoon, exclusief 3D toeslag.

    

 

Specials & Nieuws

Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code
Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code

Vanaf 25 september werken we op last van de overheid met coronatoegangsbewijzen voor iedereen van 13 jaar en ouder. Je bent van harte welkom in onze bioscoop met een geldige QR-code in combinatie met jouw legitimatie.

Aanmelden nieuwsbrief

We hebben echt je e-mailadres nodig
We delen je e-mailadres nooit met anderen.
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht