De gezelligste bioscoop van Zeeland

Gratis

Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code Meer informatie

Hoe kan ik mijn kinderfeestje vieren?

Wij hebben drie soorten kinderfeestjes.

 

Pannenkoeken Festijn: Voordat je de film gaat bekijken die je hebt gekozen, krijgen jij en je vriendjes eerst lekkere ranja en spekjes. Voor of na de film ga je je eigen pannenkoek versieren en krijg je een rondleiding achter de schermen van de bioscoop. Je kunt de digitale projectors eens van dichtbij bekijken. De jarige krijgt een verrassing. Prijs € 15,50 p.p. excl. 3D toeslag.

 

Film & Ranja Party: Voordat je de film gaat kijken die je hebt gekozen, krijgen jij en je vriendjes eerst lekkere ranja en spekjes. Daarnaast krijgt iedereen tijdens de film ook nog eens een drankje en popcorn. Na afloop van de film krijgt de jarige een verrassing. Prijs € 13,50 p.p. excl. 3D toeslag.

   

Frietjes Feest: Het feestje begint met ranja en spekjes. Tijdens de film krijgen jij en je vriendjes een drankje en popcorn. Na afloop van de film krijg je een rondleiding achter de schermen van de bioscoop en kun je de digitale projectors eens van dichtbij bekijken. Na deze rondleiding staat de tafel vol met lekkere frietjes, snackjes en appelmoes en de jarige krijgt nog een verrassing. Prijs € 15,50 p.p. excl. 3D toeslag.

Specials & Nieuws

Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code
Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code

Vanaf 25 september werken we op last van de overheid met coronatoegangsbewijzen voor iedereen van 13 jaar en ouder. Je bent van harte welkom in onze bioscoop met een geldige QR-code in combinatie met jouw legitimatie.

Aanmelden nieuwsbrief

We hebben echt je e-mailadres nodig
We delen je e-mailadres nooit met anderen.
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht