De gezelligste bioscoop van Zeeland

Da Vinciplein 2 4462 GX GOESgratis

Wat kost het om een kinderfeestje te vieren?

Wij hebben drie soorten kinderfeestjes.

 

Bij de Film & Ranja Party staat gezelligheid voorop. Voordat je de film gaat kijken die je hebt gekozen, krijgen jij en je vriendjes eerst lekkere ranja en spekjes. Daarnaast krijgt iedereen tijdens de film ook nog eens een drankje en popcorn. Na afloop van de film krijgt de jarige een verrassing. Deze kost € 13,50 exclusief 3D-toeslag.

Het Frietjes Feest begint met ranja en spekjes. Tijdens de film krijgen jij en je vriendjes een drankje en popcorn. Na afloop van de film krijg je een rondleiding achter de schermen van de bioscoop en kun je digitale projectors eens van dichtbij bekijken. Na deze rondleiding staat de tafel vol met lekkere frietjes, snackjes en appelmoes en de jarige krijgt nog een verrassing. Deze kost € 15,50 exclusief 3D-toeslag.

Het Pannenkoekenfestijn is het ultieme kinderfeestje bij DaVinci Bioscoop Goes. Bij binnenkomst staat er een versierde tafel klaar met lekkere ranja en spekjes. Voordat de film begint krijgen alle kinderen een lekkere pannenkoek die zij zelf mogen versieren met suiker, stroop en allerlei andere lekkernijen. Uiteraard mogen de ouders ook meegenieten van deze pannenkoeken. Als de film is afgelopen krijgen jullie een rondleiding achter de schermen van de bioscoop en kun je de digitale projectors eens van dichtbij bekijken. Na afloop krijgt de jarige ook nog een verrassing van ons. De prijs van het pannenkoekenfestijn is € 15,50 per persoon, exclusief 3D toeslag.

Filmoverzicht