De gezelligste bioscoop van Zeeland

Gratis

Bioscoop gesloten t/m 20 april Meer informatie

Specials

Hoe word ik lid van de Filmclub

U koopt eenmalig een abonnement voor €35,- en u ontvangt daarvoor een passe-partout, waarmee u het hele seizoen toegang heeft tot de filmclub. Een passe-partout geeft toegang tot zeven films, welke exclusief voor u worden aangekocht. Indien u zich later aanmeldt voor de Filmclub bedragen de kosten van het passe-partout een evenredig deel.

U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen met daarin uw voornaam, voorletters, adres en woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres naar info@davincicinema.nl

U kunt ook de aanmeldingstrook invullen en inleveren aan de kassa van DaVinci Bioscoop Goes.

Welke films krijg ik te zien bij de filmclub?

Het programma staat bij Filmclub. Klik hier om naar de specialpagina te gaan.

Hoe lang gaat mijn filmclub abonnement mee?

U passe-partout geeft toegang tot zeven films.

Specials & Nieuws

Bioscoop gesloten t/m 20 april
Bioscoop gesloten  t/m 20 april

Helaas is DaVinci Bioscoop Goes t/m 20 april gesloten.

Aanmelden nieuwsbrief

We hebben echt je e-mailadres nodig
We delen je e-mailadres nooit met anderen.
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht