De gezelligste bioscoop van Zeeland

Gratis

Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code Meer informatie

Tickets

Hoe kan ik een ticket kopen voor een voorstelling bij DaVinci Bioscoop Goes?

Het is mogelijk om deze online, telefonisch of aan de kassa te reserveren. Als u de tickets online wilt bestellen, drukt u op de knop ‘online reserveren’  of ‘reserveer’. U kunt hier uw tickets reserveren en voor de voorstelling ophalen bij de kassa van DaVinci Bioscoop Goes. Het is niet mogelijk om de tickets bij de reservering te betalen.

    

Telefonisch kunt u de tickets reserveren via het reserveringsnummer 0900 – 042 42 42. Telefonisch is het niet mogelijk om de tickets te betalen. Dit doet u als u bij DaVinci Bioscoop Goes de tickets ophaalt. 

     

Kan ik tickets van te voren kopen?
Nee, dat is niet mogelijk. U kunt de tickets wel reserveren. Vanaf het moment dat de film in het actuele programma staat, is het mogelijk om tickets voor de desbetreffende film te reserveren. Iedere dinsdag worden de nieuwe films bekend gemaakt.

   

Kan ik zelf een stoel kiezen bij de aankoop van mijn ticket?
Nee, dat is niet mogelijk.

 

Ik heb e-tickets besteld en betaald maar nog geen e-mail ontvangen met de entreebewijzen?
Zodra uw betaling verwerkt is ontvangt u de e-tickets per mail.

Tevens kunt u uw pdf tickets ook terugvinden onder Mijn DaVinci.

 

Mocht u de e-ticket nog niet binnen hebben wacht dan nog 20 minuten. Mogelijk is uw betaling nog niet verwerkt. Heeft u naar 20 minuten nog geen e-tickets, neem dan contact op met de bioscoop op nummer 0113-223233.Ter verificatie dient u het transactiebewijs te tonen bij aanvang in de bioscoop.

     

Specials & Nieuws

Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code
Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code

Vanaf 25 september werken we op last van de overheid met coronatoegangsbewijzen voor iedereen van 13 jaar en ouder. Je bent van harte welkom in onze bioscoop met een geldige QR-code in combinatie met jouw legitimatie.

Aanmelden nieuwsbrief

We hebben echt je e-mailadres nodig
We delen je e-mailadres nooit met anderen.
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht