De gezelligste bioscoop van Zeeland

Gratis

Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code Meer informatie

Zakelijk

Hoe kan ik adverteren bij DaVinci Bioscoop Goes?
CineFox verzorgt de dia- en digitale media reclame voor DaVinci Bioscoop Goes. CineFox is de marktleider op het gebied van lokale en regionale reclame op filmddoeken. Voor meer informatie kunt u naar de website: www.cinefox.nl

   

Is het bij DaVinci Bioscoop Goes mogelijk om besloten filmvoorstellingen te houden of zalen te huren?
Ja, het is mogelijk. Bioscoopzalen kunnen worden afgehuurd door particulieren en bedrijven. De zalen zijn uitgerust met de meest moderne geluid- en beeldapparatuur en daardoor uitermate geschikt voor bijvoorbeeld (bedrijfs)presentaties. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

     

Is het bij DaVinci Bioscoop Goes mogelijk om een congres te organiseren?
DaVinci Bioscoop Goes is een  zeer geschikte locatie voor uw congres. Wij beschikken over goed uitgeruste zalen met de meest moderne geluid- en beeldapparatuur, riante beenruimte en onbelemmerd gezichtsveld. Daarnaast ligt DaVinci Bioscoop Goes op nog geen 5 minuten rijden van de A58 en beschikken wij over 1400 parkeerplaatsen. Voor meer informatie kunt u bij zakelijk kijken of contact met ons opnemen. 

     

Is het bij DaVinci Bioscoop Goes mogelijk om een (bedrijfs)presentatie te organiseren?

Bioscoopzalen kunnen worden afgehuurd door particulieren en bedrijven. De zalen zijn uitgerust met de meeste moderne geluid- en beeldapparatuur en daardoor uitermate geschikt voor bijvoorbeeld (bedrijfs)presentaties. Voor meer informatie kunt u bij zakelijk kijken of contact met ons opnemen. 

    

 

 

Specials & Nieuws

Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code
Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code

Vanaf 25 september werken we op last van de overheid met coronatoegangsbewijzen voor iedereen van 13 jaar en ouder. Je bent van harte welkom in onze bioscoop met een geldige QR-code in combinatie met jouw legitimatie.

Aanmelden nieuwsbrief

We hebben echt je e-mailadres nodig
We delen je e-mailadres nooit met anderen.
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht