De gezelligste bioscoop van Zeeland

Gratis

Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code Meer informatie
Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code

Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code

Vanaf 25 september werken we op last van de overheid met coronatoegangsbewijzen voor iedereen van 13 jaar en ouder. Je bent van harte welkom in onze bioscoop met een geldige QR-code in combinatie met jouw legitimatie. Een geldige QR-code krijg je bij volledige vaccinatie, een negatieve testuitslag (niet ouder dan 24 uur) of een herstelbewijs. De QR-code gebruiken we enkel om je toegang te verlenen tot de bioscoop en geeft ons geen inzicht in je persoonlijke en/of medische gegevens. Zonder deze geldige QR-code kunnen wij je helaas niet toelaten. Voor meer vragen omtrent de app en de regels hieromtrent kun je kijken op www.coronacheck.nl.

Tot en met 24 september is 1,5 meter afstand bewaren verplicht. Hierdoor kunt u dan ook geen zitplaatsen kiezen. De instructies van medewerkers moeten te allen tijde worden opgevolgd. Kom je met maximaal 2 personen of met je eigen huishouden? Dan mag je naast elkaar zitten.

Specials & Nieuws

Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code
Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code

Vanaf 25 september werken we op last van de overheid met coronatoegangsbewijzen voor iedereen van 13 jaar en ouder. Je bent van harte welkom in onze bioscoop met een geldige QR-code in combinatie met jouw legitimatie.

Aanmelden nieuwsbrief

We hebben echt je e-mailadres nodig
We delen je e-mailadres nooit met anderen.
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht