De gezelligste bioscoop van Zeeland

Gratis

Samen naar de film, met regen en zonneschijn

Samen naar de film, met regen en zonneschijn

Deze zomer kun je bij DaVinci Bioscoop Goes genieten van de leukste films van dit moment. Kies je favoriete film en geniet van een van onze nieuwe summer combi deals. Speciaal voor komende zomer introduceren we twee nieuwe combi deals om heerlijk bij af te koelen. Of het buiten nu regent of bloedheet is, naar de film gaan is een leuk uitje en in Bioscoop Goes zit je altijd goed!

Hot Summer Combi

Tijdens de warme dagen heerlijk afkoelen bij Bioscoop Goes! Een ideale combi deal met tropische temperaturen. Je krijgt een filmticket, drankje en een waterijsje naar keuze! Zo kun je heerlijk afkoelen tijdens jouw favoriete film.

Prijs € 13,00

Kids Summer Combi

Ook aan de jongste bezoekers is gedacht! Je krijgt een filmticket voor een film naar keuze, een slush puppy én een tropische souvenir beker. Neem de beker mee tijdens je volgende bezoek en we vullen deze dan voor je na voor maar € 1!

Prijs € 14,50

Filmoverzicht

13 augustus 2020

Programma nog niet bekend

Het bioscoopprogramma loopt van donderdag tot en met woensdag. Elke dinsdag wordt het nieuwe programma op onze site gepubliceerd.

Combideal

Specials & Nieuws

Samen naar de film, met regen en zonneschijn
Samen naar de film, met regen en zonneschijn

Deze zomer kun je genieten van de leukste films van dit moment. Speciaal voor komende zomer introduceren we twee nieuwe combi deals om heerlijk bij af te koelen.

Maatregelen Coronavirus
Maatregelen Coronavirus

In dit bericht vind je onze 1,5 meter maatregelen en de richtlijnen voor bezoekers.

PIN-only
PIN-only

DaVinci Bioscoop Goes is een PIN-only locatie

Aanmelden nieuwsbrief

We hebben echt je e-mailadres nodig
We delen je e-mailadres nooit met anderen.
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht