De gezelligste bioscoop van Zeeland

Gratis

Filmclub - dinsdagavond 8 oktober 2019

Filmclub - dinsdagavond 8 oktober 2019

Op dinsdag 8 oktober 2019 is de volgende filmclub-avond, met de vertoning van 'The Wife'.

Joan Castleman heeft veertig jaar lang haar talent, dromen en ambities opgeofferd voor de literaire succescarrière van haar charismatische man Joe Castleman. Hun pact zorgde voor een stevig huwelijk, maar Joan heeft haar breekpunt bereikt. De dag voordat haar man de Nobelprijs voor Literatuur krijgt uitgereikt, besluit ze een geheim te onthullen waardoor alles in één klap op losse schroeven komt te staan. Glenn Close, Jonathan Pryce en Christian Slater spelen de hoofdrollen in The Wife. Een ijzersterk, spannend en stijlvol drama over menselijke relaties en een vrouw die uiteindelijk haar eigen stem vindt.

Regie: Björn Runge
Cast: Glenn Close, Jonathan Pryce, Christian Slater, Max Irons, Elizabeth McGovern
Genre: Drama
Land: Zweden, VS, Verenigd Koninkrijk
Lengte: 100 min.

Tickets zijn hier verkrijgbaar

Voor Filmclubleden is de toegang gratis.

Titels 2019

Dinsdag 8 oktober 2019 - The Wife
Dinsdag 12 november 2019 - The Aftermath
Dinsdag 10 december 2019 - The Old Man and the Gun

Filmclub

Iedere tweede dinsdag van de maand kunt u 's avonds om 20.00uur onze Filmclub bezoeken.

Er wordt deze avond een interessante culturele film vertoond, gekozen op kwaliteit. Dit kan een grote of kleine productie zijn, een mooie aanvulling op het populaire programma wat normaal in de bioscoop wordt vertoond. Een film zien in filmclubverband is tevens een sociaal gebeuren, een gezellig avondje uit met vrienden. U koopt voor de periode september tot en met december 2019 (4 maanden, 4 voorstellingen) eenmalig een passe-partout voor € 22,00 en u ontvangt daarvoor toegang tot alle voorstellingen van de Filmclub. Wilt u later in het seizoen deel gaan nemen aan de Filmclub? Koop dan een passe-partout en betaal een bedrag evenredig aan het aantal films (€ 5,50 per film). Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een los ticket te kopen voor een voorstelling van de Filmclub. De prijs van een los ticket is € 8,00.

Opgeven Filmclub passe-partout

Klinkt een passe-partout u interessant in de oren? Dan kunt u zich nu opgeven door een e-mail te sturen naar Bioscoop Goes onder vermelding van uw naam en e-mailadres. Of u geeft uw naam en e-mailadres door aan onze kassa.

Filmoverzicht

26 september 2019

Programma nog niet bekend

Het bioscoopprogramma loopt van donderdag tot en met woensdag. Elke dinsdag wordt het nieuwe programma op onze site gepubliceerd.

27 september 2019

Programma nog niet bekend

Het bioscoopprogramma loopt van donderdag tot en met woensdag. Elke dinsdag wordt het nieuwe programma op onze site gepubliceerd.

Combideal

Specials & Nieuws

Gratis parkeren bij een filmbezoek aan Bioscoop Goes
Gratis parkeren bij een filmbezoek aan Bioscoop Goes

Wanneer u onze bioscoop bezoekt is het altijd gratis parkeren. Ook tijdens evenementen in de Zeelandhallen.

Aanmelden nieuwsbrief

We hebben echt je e-mailadres nodig
We delen je e-mailadres nooit met anderen.
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht