De gezelligste bioscoop van Zeeland

Gratis

Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code Meer informatie
Zakelijk

Zakelijk

DaVinci Bioscoop Goes is de ideale omgeving voor zakelijke bijeenkomsten, relatiebinding of marketing. Uw presentatie weergegeven op een enorm bioscoopscherm met imposant geluid. Een congres met meerdere sprekers in luxe zalen. Een netwerkbijeenkomst gecombineerd met een passende film. Een personeelsbijeenkomst. De mogelijkheden zijn eindeloos.

DaVinci Bioscoop Goes heeft vier luxe zalen (160 stoelen per zaal) met riante beenruimte en onbelemmerd gezichtsveld.

Horeca

Borrel, diner of plenaire ruimte; onze foyer is zeer flexibel in te delen. De gezelligheid is echter niet flexibel en dus altijd aanwezig. 

Toegankelijkheid

DaVinci Bioscoop Goes ligt direct langs de snelweg. Gratis parkeren nabij de entree, alle zalen zijn gelijkvloers en per zaal is er ruimte voor een groot aantal rolstoelen. Uiteraard hebben we een toilet voor minder validen.

Wilt u meer weten over een zakelijk evenement in DaVinci Bioscoop Goes? Neem dan zeker contact met ons op.


Congres
Congres

DaVinci Bioscoop Goes is een  zeer geschikte locatie voor uw congres. DaVinci Bioscoop Goes beschikt over goed uitgeruste zalen met de meest moderne geluid- en beeldapparatuur, riante beenruimte en onbelemmerd gezichtsveld. Daarnaast ligt DaVinci Bioscoop Goes op nog geen 5 minuten rijden van de A58 en beschikt het leisure center over 1500 parkeerplaatsen.

Adverteren
Adverteren

CineFox verzorgt voor DaVinci Bioscoop Goes en 74 andere bioscopen de dia- en digitale reclame. CineFox toont aan ruim 10.000.000 bezoekers per jaar reclame-uitingen. CineFox biedt adverteerders een totaalpakket van vervaardiging en plaatsing van de reclame-uiting. En dit alles voor slechts de prijs van een krantenadvertentie!

(Bedrijfs)Presentatie
(Bedrijfs)Presentatie

Bioscoopzalen kunnen worden afgehuurd door particulieren en bedrijven. De zalen zijn uitgerust met de meest moderne geluid- en beeldapparatuur en daardoor uitermate geschikt voor bijvoorbeeld (bedrijfs)presentaties.

Specials & Nieuws

Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code
Vanaf 25 september enkel toegang met geldige QR-code

Vanaf 25 september werken we op last van de overheid met coronatoegangsbewijzen voor iedereen van 13 jaar en ouder. Je bent van harte welkom in onze bioscoop met een geldige QR-code in combinatie met jouw legitimatie.

Aanmelden nieuwsbrief

We hebben echt je e-mailadres nodig
We delen je e-mailadres nooit met anderen.
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht